dissabte, 15 de desembre del 2018

Primeres divisions de 2 xifres

Després de practicar molt els patrons de la divisió, familiaritzar-nos amb l'ús de les escales i aprendre a fer estimacions sobre diferents repartiments, arriben les primeres divisions per dues xifres.

Amb les normals inseguretats de les primeres vegades i amb una miqueta de guia, Julia, Saúl i Miriam ens presenten les primeres resolucions de problemes amb divisions per dues xifres amb escala.

Com veureu, anem a poc a poc i verbalitzant tot allò que van fent perquè el que importa en aquest moment és la comprensió de tot el procés.
Una vegada assolida aquesta comprensió, i amb una miqueta de pràctica, començaran a aplicar tot el que han aprés fins ara i els càlculs es faran més fluïds.




DESCARREGA FITXA PROBLEMES


2 comentaris:

  1. Hola Rosa, yo también voy a empezar la división por dos cifra después de vacaciones pero tú dices que la comienzas después de trabajar los patrones de la división ¿Qué patrones? Lo he visto comentado varias veces y no sé a qué te refieres. Me podrías informar? Gracias de antemano

    ResponElimina
  2. Lo puedes ver varias entradas más abajo.
    http://blascoexploradors.blogspot.com/2018/12/problemes-de-divisio-amb-patrons.html
    En el blog de Jaime Martínez Montero puedes ver muchos ejemplos más. Escribe en el buscador del blog (lupa) "patrones división" y podrás ver bastantes videos de otros compañeros en diferentes cursos.

    ResponElimina