divendres, 15 de juny del 2018

Marató de càlcul mental

Com recordareu de les sessions ABN per a pares que hem fet al llarg d'aquests cursos, us explicava que les graelles dels diferents algorismes són el suport que utilitzen els xiquets per a construir el raonament que els portarà al càlcul mental.
Ara, acabant tercer, podeu veure ja una variada mostra d'aquesta evolució, ja que la majoria dels alumnes són capaços de resoldre diferents operacions mentalment, utilitzant la graella només per a números molt grans o operacions més complicades o menys treballades.

Una de les activitats que estem realitzant aquests últims dies del curs és una marató de càlcul mental en la que participen tots els alumnes.
Les cartes decideixen amb quins números van a operar, però són els propis xiquets els que trien l'operació que volen fer i també el número de xifres que es senten capaços de controlar mentalment.

No hi ha res com plantejar-los un repte per a constatar que la capacitat que tenen per a sorprendre'ns no té límits. Espere que gaudiu vegent els videos tant com ho estem fent ells i jo gravant-los.

RESTA:



DIVISIÓ:





MULTIPLICACIÓ:



SUMA:




Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada