divendres, 6 de novembre del 2015

Biblioteca d'aula

Enguany, les classes de primer hem actualitzat la Biblioteca d'aula amb quatre col·leccions de llibres nous (dos en lletra cursiva i dos en lletra d'impremta), que són els que els xiquets i les xiquetes duran a casa cada setmana per a llegir.
Ës molt motivador per a ells estrenar llibres nous i, haurem de cuidar-los molt bé per a que es mantinguen en bones condicions durant tot el curs.
Cada divendres trien un llibre que hauran de tornar a classe el divendres següent junt a la fitxa corresponent.
Convé que, encara que acaben de llegir-lo abans, no el porten fins el divendres, ja que a la motxilla es van doblegant i es poden estropear.

Aquestes són les col·leccions:
- Els animals del Jardí
La marieta Antonieta és la protagonista d’aquesta col·lecció. Tots els llibres, il·lustrats en color, conten històries senzilles i divertides amb unes bestioles ben simpàtiques com a protagonistes. Versió  en lletra manuscrita.

- Rimar i somiar
Col·lecció de contes en vers i lletra manuscrita per a divertir-se amb les rimes.

- El bagul dels monstres
Una col·lecció terroríficament divertida. Els protagonistes són monstres o criatures de l’imaginari infantil relacionats amb la por presentats amb molt d’humor i fantasia. Una col·lecció, a tot color i amb textos d’Enric Lluch, per a perdre la por amb una lectura ben entretinguda. Lletra d'impremta.

- Descontes
La divertida col·lecció «Des-contes» ens acosta els contes clàssics més famosos d’una manera tendra però esbojarrada i, sobretot, molt divertida. Escrits amb la gràcia i l’enginy d’Enric Lluch i amb il·lustracions de Jorge del Corral i Fran Parreño, els 10 títols conviden els primers lectors a fer una relectura sorprenent de les històries que tots creiem conéixer. Lletra d'impremta.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada